Olimpiada Națională a Sportului Școlar – handbal – faza județeană

        Trei din cele patru finale ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal au revenit echipelor din județ! Școala Gimnazială „Ioan Slavici” Șiria (profesori Lucian Onița și Daniel Dragoș) a câștigat faza județeană la gimnaziu-fete deși a… pierdut finala cu Liceul „J. G. Tajovsky” Nădlac, însă nădlăcanele nu au îndeplinit condițiile de regulament, asfel că partida a fost omologată cu scorul de 10-0 pentru fetele din Șiria.

         Întrecerea masculină a claselor V-VIII a revenit Şc. Gim. „A. Iancu” Arad (profesori Laura și Adrian Dreghici), scor 29-14 în finala cu echipa din Șiria.

         Liceenele de la Liceul „M. Veliciu” Chișineu Criş, pregătite de profesorul Dumitru Miron, s-au dovedit cele mai bune din cele 11 formații prezente la start, în ultimul act depășind cu scorul de 24-16 pe LPS Arad. 

         Finala masculină a fost cea mai palpitantă, Liceul Tehnologic Sântana (profesori Josef Höniges și Cătălin Puia) impunându-se, după un meci cu dese răsturnări de scor, în fața LPS-ului din Arad, scor 35-31.Cele două echipe din ciclul gimnazial vor disputa faza zonală în județul Hunedoara, 14-16 martie fetele, respectiv 7-9 martie băieții, grupările de liceu având „zona” în 28-30 martie, în județul Mehedinți (feminin), respectiv Caraș-Severin (masculin).