Premiere "Mobilizeaza-te, si tu poti fi campion!

Prima ediție a campionatului de aruncări libere și totodată campionat școlar pentru copii din ciclul primar, ”Mobilizează-te!...și tu poți fi campion!” și-a premiat campionii. Competiția organizată de Asociația ”Mobilizează-te!”și Universitatea Goldiș ICIM Arad a ajuns la final, concluziile trase după tragerea cortinei fiind deosebite!

În total 120 de copii au participat la concursul de aruncări libere organizat în pauzele meciurilor echipei vicecampioane a Aradului Universitatea Goldiș ICIM Arad, cu toții intrând în posesia tricourilor oferite cu generozitate de sponsorul principal al evenimentului dezvoltatorul imobliar ARED. Deasemenea, învingătorii au primit vouchere de la alți doi sponsori Hervis Sports Romania și Pizza 24.

În cadrul întrecerilor interșcolare unde au participat echipele Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”, Valbon Arad, Valbon Pecica, Liceul de Artă ”Sabin Drăgoi” și Școala Generală nr.8 Arad, au fost implicați aproximativ alți 150 de elevi, meciurile jucate fiind un real câștig pentru elevi și profesorii coordonatori.

Fiecare participant la turneul de baschet a primit diplomă și medalie din partea sponorului principal ARED, echipele intrând în posesia unei cupe prețioase care poate va da un impuls baschetului arădean prin creșterea acestor mici talente!

Mulțumim clubului Universitatea Goldiș ICIM Arad, ARED, Pizza 24, Hervis Sports Romania.

Articole