Ședință tehnică la fotbal băieți, gimnaziu și liceu - 2015-2016

OLIMPIADA GIMNAZIILOR

OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR 

Vineri, 6.11.2015, ora 13.00, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Arad, va avea loc şedinţa tehnică la fotbal băieţi – etapa judeţeană (mediul urban + rural) atât pentru Olimpiada Gimnaziilor (gimnaziu) cât și pentru Olimpiada Națională a Sportului Școlar (liceu).

În fișierele atașate se găsesc unitățile de învățământ înscrise până în acest moment la cele două competiții și REGULAMENTUL DE FOTBAL PE TEREN REDUS (NOI !!! atât pentru Olimpiada Gimnaziilor, cât și pentru Olimpiada Națională a Sportului Școlar).

Dacă mai sunt unități de învățământ care nu sunt înscrise și doresc să participe la aceste competiții, se mai pot înscrie telefonic până vineri, 6.11.2015, ora 1200 la:

  • prof. Stoica Flavius   – 0741-180379             

La această ședință tehnică la care se vor discuta noile regulamente și unde se vor forma grupele primei faze a competiției sunt invitate toate cadrele didactice de la unitățile de învățământ din municipiul şi judeţul Arad înscrise în competiție.

Prezența la ședința tehnică nu este obligatorie.

Comisia de organizare: Hărduț Gabriel – reprezentanul Federației Române de Fotbal, prof. Andea Alexandru, prof. Arsa Emil, prof. Donca Dinu, prof. Inoan Adriana, prof. Petruț Adrian, prof. Radu George, prof. Țigan Cristian, prof. Stoica Flavius.

Articole