Mobilizeaza-te, si tu poti fi campion!

Dacă nu ar fi nu s-ar povesti! Așa incepe orice poveste frumoasa din viața noastră. Așa începe și acest lung șir de meciuri de baschet în cadrul campionatului "Mobilizează-te! Și tu poți fi campion!", o competiție care are rolul de a descoperi talente ale baschetului pentru ca apoi sa poată fi promovate.


Ieri, 18 noiembrie 2015 a avut loc prima partidă din cadrul celei de a doua ediții a campionatului, o primă rundă care a adunat la sala de sport a Colegiului National "Preparandia- Dimitrie Tichindeal" mulți copii si părinți, curioși să vadă la lucru pe cei mici. Pentru cei de la Academia Brosovszky, întâlnirea a reprezentat și o bornă kilometrică, dat fiind faptul că a fost prima partidă în care antrenorii, Adrian Mazilu și Gabriel Iazbinscky au putut testa copii în condiții de joc.


A fost multă îndârjire de partea ambelor echipe, cei de la Atletic Club Baschet Arad, conduși de doamna profesor Ramona Rusu dând dovadș și ei de o poftă mare de joc. Una peste alta a fost un joc util pentru ambele tabere, un joc care pregătește o altă mare acțiune pe, 12 decembrie 2015, când la sala mai sus amintită se va desfășura a doua ediție a Cupei ”Ladislau Brosovszky”, o cupă interesantă în care pe lângă competiția copiilor vor concura și părinții într-o competiție de aruncări libere.

Articole