Concursul de aruncari libere din data de 29 Noiembrie

O nouă etapă a concursului de aruncări libere, „Mobilizează-te! Și tu poți fi campion!”, s-a desfășurat la sala sporturilor ”Victoria”. În total 13 copii și-au încercat norocul în competiție.


Un băiat de doar 8 ani a fost cel care s-a impus în concursul din această etapă. Marc Fabian, Steinhubel Molnar Andrea Atena și Comloșan Alex au fost cei trei care au disputat finala și au intrat în posesia tricourilor ARED, iar câștigătorul, cel care a primit medalia de aur, diploma si tricoul de învingător oferite de către sponsorul principal ARED , partener care și anul acesta ”dă culoare” evenimentului prin sprijinul oferit. Învingător a fost cel mai mic dintre concurenți, Marc Fabian. 


Următoarea provocare va avea loc pe data de, 2 decembrie 2015, ora 18.30, la sala sporturilor ”Victoria”. Sosește la Arad, în cadrul semifinalelor Cupei României, formația ”Olimpia” Brașov!


Duminica viitoare, 6 decembrie 2015, îl vom sărbători și pe ”Moș„ Nicolae. Vom mări premiile la aruncările libere. Vom avea mai mulți câștigători și în plus premiile celui care va câștiga competiția vor fi mai multe pentru că vom avea ca premiu și voucher Hervis Sports Romania în valoare de 100 de lei.

 

Înscrierele se fac doar pe site-ul http://sport.ared.ro/ . La sală nu se vor face înscrieri. Vor participa doar copii înscrisi ONLINE. Succes!

Articole