Concursul de aruncari libere din data de 2 Decembrie

Asociația ”Mobilizează-te!” în colaborare cu Univ. Goldiș ICIM Arad și Academia  ”Broșovszky” a organizat, ieri, 2 decembrie 2015, la sala sporturilor ”Victoria”,  o nouă etapă în cadrul concursului de aruncări libere, ”Mobilizează-te! Șitu poți fi campion!”.

 

Competiția a avut loc în pauza mare a partidei de baschet, contând pentru Cupa României la baschet feminin, dintre Universitatea Goldiș ICIM Arad și formația Olimpia CSU Brașov.

 

Au fost  înmânate medalii pentru cei mai bun aruncători, tricouri și diplome pentru cei care înscriu cel puțin un coș, toate oferite de sponsorul principal  al competiției ARED, partener care susține și anul acesta sportul de masă arădean.

 

Câștigătorii de ieri au fost doi la număr...Silinca Patrick și Mihai Mareș, cei doi reușind să înscrie, ambii, câte patru coșuri conscutive. Îi felicităm și vă așteptăm alături de noi pentru că duminică 6 decembrie competiția continuă.

 

În plus, Hervis Sport Romania, cu ocazia sosirii lui Moș Nicolae, acordă un premiu special câștigătorului care va putea intra în posesia unui vocher de 100 de lei.

Înscrierile se fac doar pe site-ul  sport.ared.ro

 

Nu uita...Mobilizează-te! Și tu poți fi campion!

Articole