Concursul de aruncari libere din data de 6 Decembrie

Asociația ”Mobilizează-te!” în colaborare cu Univ. Goldiș ICIM Arad și Academia ”Broșovszky” a organizat, duminică, 6 decembrie 2015, cu începere de la ora 18.00, la sala sporturilor ”Victoria”, o nouă etapă în cadrul concursului de aruncări libere, ”Mobilizează-te! Și tu poți fi campion!”.Competiția a avut loc în pauza mare a partidei de baschet, contând pentru Liga Europei Centrale la baschet feminin, dintre Universitatea Goldiș ICIM Arad și formația slovacă KARA TRUTNOV și a fost așteptată cu mare interes.


Din nou s-au înmânat medalii pentru cel mai bun aruncător, tricouri și diplome pentru cei care înscriu cel puțin un coș, toate oferite de sponsorul principal al competiției ARED, parteneri care susțin și anul acesta sportul de masă arădean.
În plus, Hervis Sport Romania, cu ocazia sosirii lui Moș Nicolae, a acordat un premiu special câștigătorului care a intrat în posesia unui vocher de 100 de lei.

 

Din cei 15 participanți, în cadrul unei finale disputate între Cincian Daria, Boriga Brosovszky Alexandru și Ciprian Bartok, cel mai bine a ieșit, cu trei coșuri consecutive marcate, Boriga Brosovszky Alexandru, cel care a primit premiile mai sus amintite. Îl felicităm!


Dacă vi s-a făcut poftă de o nouă întrecere vă puteți înscrie!
Înscrierile se fac doar pe site-ul sport.ared.ro

Articole