Concursul de aruncari libere din data de 17 Ianuarie 2016

O nouă etapă a concursului ”Mobilizează-te! Și tu poți fi campion!” a avut loc ieri la sala sporturilor „Victoria„ din Arad cu ocazia partidei de baschet feminin dintre echipa gazdă Universittea Goldiș ICIM Arad și campioana României, CSM Târgoviște.
 
Dacă meciul dintre cele două formații nu a avut un suspans la fel cum se întâmpla în anii precedenți, iată că la concursul de aruncări libere a existat o competiție acerbă. În total 15 concurenți au pornit la drum calificându-se pentru un al doilea tur trei copilași. Iulia Scridon, Patrick Șilinca și David Oprescu au fost cei trei norocoși, abia după două tururi de aruncă s-au stabilit finaliștii zilei. Băieți au fost cei mai buni și au făcut pasul spre finală, o finală care s-a dovedit a fi una extrem de echilibrată. Cei doi, Patrick și David, abia după al șaselea tur de aruncări au reușit să decidă învingătorul zilei, acesta fiind, la mare luptă. cum am mai spus-o, David Oprescu.
 
Felicitări celor doi concurenți, care bineînțeles au intrat în posesia premiilor oferite de partenerul principal al evenimentului ARED (medalie, tricou și mingi la finalul competiției) și Hervis Sports Romania.

Articole