Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar de Tetratlon ARED- ciclul gimnazial, etapa judeţeană

"ARED, susţine sportul arădean!

         Susţine-ţi şi tu colegii!       
               
  Împreună putem fi cei mai buni!"


OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI ŞCOLAR

–ARED-

An şcolar 2011-2012

TETRATLON - GIMNAZIU ŞI LICEU

                                                                                         FAZA JUDEŢEANĂ

 

               În acest an şcolar întrecerile în cadrul tetratlonului vor avea loc în luna martie . Data exactă a competiţiei o vom putea fixa doar în momentul în care vom şti cum evoluează vremea având în vedere faptul că, din nou, competiţia are loc în aer liber. Întrecerea se va desfăşura pe terenul de sport din faţa Colegiului Naţional "Moise Nicoară" din Arad. Cert este că anul acesta şcolar faza interjudeţeană va avea loc la Timişoara, în perioada 06-07..04.2012.

               Privind în urmă, anul trecut a fost o luptă mare pentru accederea la faza interjudeţeană. În întrecerea masculină Grup Şcolar "Athanasie Marienescu" Lipova terminând la egalitate de puncte concursul cu Liceul Pedagogic " Dimitrie Ţichindeal"Arad, departajarea făcându-se prin probă de baraj. În întrecerea feminină tot echipa Liceului Pedagogic " Dimitrie Ţichindeal"Arad a triumfat, mergând astfel la Timişoara pentru faza următoare a competiţiei.

               Anul acesta, ce va fi, vom vedea în luna martie. Până atunci însă înainte să dorim succes echipelor iată câteva poze de la competiţia desfăşurată anul trecut.

 

Succes tuturor participanţilor!